Geri

COVID-19 Bilgilendirme

Türkiye ve Dünya olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Sağlık ve güvenliğimizin her şeyden önemli olduğu bu noktada, Şimşek Ege olarak gelişen durumu sağlık kuruluşlarımız ve ilgili kaynaklar ile anbean takip ediyoruz.

Halihazırda yürürlüğümüzde olan sağlık, çevre ve iş güvenliği politikalarımıza ek olarak;
Şirketimiz belirli noktalarına kolay ulaşılabilen el dezenfekte solüsyonları yerleştirdik, Farklı kişilerce sık kullanılan kapı kolları, otomatlar, ışık düğmeleri vb. yerler özel solüsyonlar ile gün içinde 3-4 defa dezenfekte edilmekte, Tüm bilgi panoları ve toplu alanlarda bulunan görsel iletişim aletlerine Covid-19 Rehberi ile günlük hijyen kurallarını hatırlatan bilgilendirmeler asıldı ve videolar yayınlanmaya başlandı,
Gün içinde çalışanlarımızın vücut sıcaklıklarını ölçerek gerekli durumlarda ev istirahati ve/veya ilgili aksiyonun alınması için kişisel karantina tedbirlerine başlandı.

Şirket doktorumuz her çalışanımızın sağlığını rutin olarak kontrol etmekte ve olası durumlarda ilgili tedbirleri almaktadır,

Her 15 günlük periyotlarda tüm fabrika ve ofis katlarımızın dezenfekte işlemleri geçtiğimiz hafta sonu ile başlamış durumdadır.

Özel dezenfektanlar ile ortak kullanım alanları (yemekhane, kantin, oturma alanları, lavabolar vs.) rutin temizlik süreçlerini arttırdık.

Hem iş ortaklarımız hem de çalışanlarımızın sağlığını düşünerek çalışma düzenlerimizde farklı programlar yapmış bulunuyoruz. Bu programlar dahilinde aldığımız kararlara göstereceğiniz anlayış ve iş birliğiniz için teşekkür ediyoruz.

Sağlık dolu günler ile.
Şimşek Ege Etiket

simsekege
simsekege
http://clients.globallabs.net/se

Bir yorum yapın

Bu web sitesi çerezleri bilgisayarınızda saklar. Gizlilik Politikası